jobs

Meewerken aan projecten bij Welcomeworks betekent dat je, net als onze huidige adviseurs, een bijzondere passie moet hebben voor klantcontacten. Wij krijgen allemaal een apart gevoel als we praten en filosoferen over optimale bereikbaarheid en de uitdaging die daar in ligt.

Algemeen profiel
Natuurlijk vragen wij ook jonge, enthousiaste, teamgerichte duizendpoten, die in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. We zoeken mensen die een uitdaging willen en kunnen aanpakken. Natuurlijk willen we mensen met goede communicatieve vaardigheden die in gesprekken kunnen overtuigen. Allemaal zaken die ook wij belangrijk vinden.

Waar het ons bovenal om gaat is dat je in staat bent de klant van onze klant centraal te stellen; daarmee behalen wij ons resultaat. Heb jij deze kwaliteiten, dan ben jij diegene die wij zoeken en voel je je zeker thuis bij Welcomeworks.

Vacatures
Op dit moment zoeken wij freelancers in de functie van:

Consultant Bedrijfstelecommunicatie
Als consultant telecommunicatie adviseer je op zowel tactisch als strategisch niveau over de optimale inzet van telecommunicatiemiddelen binnen grote organisaties. Je beoordeelt projectplannen en ontwerpen en stelt deze ook zelf op. Je adviseert op strategisch niveau over beleidskwesties, ge├źnt op de toekomstige ontwikkelingen van organisatie en techniek. Je bent inzetbaar als consultant, projectleider en interim manager.

Interim Callcenter Managers
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse management van het team. Het behalen van servicelevels en het zorgen voor een goede productiviteit levert voor jou geen problemen op. Je ziet het motiveren en coachen van het team als uitdaging. Profiel: callcenter ervaring, leidinggevende capaciteiten, stressbestendig, kortom een ‘people manager’. Telecom engineers: Je bent verantwoordelijk voor de telecomstrategie en -architectuur. Je onderhoudt een sterke relatie met de telecom providers. De telecom engineer stuurt de telecomveranderingen in nauwe samenwerking met projectmanagers, lijnmanagement en de ICT-servicedesk.

Trainers
Wij maken graag kennis met je als je ervaring hebt in het trainen van gebruikers op het gebied van telecommunicatie. Het kan hier gaan om toesteltrainingen, trainingen van beheerders telecom, trainers op het gebied van telefonische bereikbaarheid en performance, etcetera.